Over JWH’s Auto’s en Aqua Clean Car Wash in Leens

Bij JWH Auto’s in Leens kunt u terecht voor goedkope gebruikte auto’s van prima kwaliteit. Zusterbedrijf Carwash Aqua Clean is specialist in autoreiniging.

JWH Auto’s, in 2009 opgericht door Wouter Haaksema

JWH Auto’s bestaat sinds 2009. In dat jaar maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Al tijdens mijn schoolopleiding was ik actief in de autohandel. Na het afronden van mijn opleiding gaf ik mijn bedrijf officieel vorm onder de naam JWH Auto’s.

Autobedrijf in Leens, Noord-Groningen

JWH Auto’s is gevestigd in Leens, Noord-Groningen. Klanten uit de regio komen uit onder meer Zoutkamp, Grijpskerk, Zuidhorn, Aduard, Winsum, Warffum, Ezinge, Oldehove, Baflo, Eenrum en Wehe-den-Hoorn. Met name via internet verkopen wij tweedehands auto’s in heel Nederland.

Ontwikkeling van een professioneel autobedrijf

In de loop der jaren heeft JWH Auto’s zich ontwikkeld tot een professioneel autobedrijf. Wij zijn daarbij altijd kleinschalig gebleven. Dankzij kleinschaligheid zijn wij bijzonder flexibel. De contacten met klanten zijn bij ons laagdrempelig en direct. De klant is koning.

Overname Carwash Aqua Clean

In 2014 hebben wij onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de overname van familiebedrijf Carwash Aqua Clean. Dit bedrijf is specialist in autoreiniging met wasstraat, selfservice wasboxen en poetsbedrijf. Ook kunt u hier terecht voor het polijsten van verweerde koplampen en ontgeuren van uw auto.

Meer informatie

Bekijk onze occasions

Openingstijden:

Maandag  13:00 - 17:30 uur
Dinsdag  08:30 - 17:30 uur
Woensdag     08:30 - 17:30 uur
Donderdag    08:30 - 17:30 uur
Vrijdag 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag 08:30 - 17:30 uur
Zondag Gesloten