Auto wassen bij Carwash Aqua Clean

Zeer goed voorwassen. Dat is de kracht van carwash Aqua Clean in Leens. Auto wassen kan volledig geautomatiseerde wasstraat. Zelf wassen mogelijk in onze twee selfservice wasboxen. Ook poetsen wij uw auto graag grondig, zowel van binnen als van buiten. Met ons Biozone ontgeuringsapparaat verwijderen we nare geurtjes en bacteriën. En hebt u weinig zicht in het donker? Laat dan eens uw koplampen polijsten.

Uitvoerig voorwassen in onze wasstraat

Onze carwash is voorzien van een moderne autowasstraat. Dankzij zorgvuldig en uitvoerig voorwassen, wordt uw auto altijd goed schoon. Al het zichtbare vuil is al van uw auto verdwenen voordat deze de wasstraat in gaat. Zo zorgen wij voor optimale bescherming van de autolak.

Carwash Aqua Clean reinigt en beschermt

In de wasstraat wordt de auto met shampoo grondig gereinigd. Vervolgens krijgt de auto een behandeling met speciale wax. Daarmee is de auto weer goed beschermd tegen weer en wind. Ook is het mogelijk om de bodem grondig te laten reinigen.

Van personenauto tot bedrijfswagen

Onze autowasstraat is extra hoog met een doorrijhoogte van 2,65 meter. Daarmee is de wasstraat geschikt voor zowel personenauto’s als bedrijfsbussen, ook extra verhoogde bestelbussen.

Selfservice wasboxen

Uw eigen auto wassen, is mogelijk in onze twee selfservice wasboxen. Hier is alles aanwezig voor een grondige wasbeurt. Ook kunt u hier gebruik maken van een stofzuiger.

Auto poetsen

Auto’s poetsen doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Uw auto krijgt bij Aqua Clean een complete poetsbeurt, zodat deze er weer uitziet alsof hij net uit de showroom komt. Wij poetsen en polijsten niet alleen de lak van uw auto, maar reinigen ook het interieurtextiel en -kunststof.

Koplampen polijsten

Goede verlichting maakt autorijden veilig. Laat daarom uw verweerde koplampen polijsten bij Carwash Aqua Clean. Na het polijsten en behandelen met UV-wax zijn uw doffe koplampen weer als nieuw. Zo hebt u optimaal zicht en wordt u zelf ook goed gezien.

Auto ontgeuren

Nare geurtjes in de auto zijn vervelend. Wij bestrijden de geuren van sigaretten, huisdieren, uitlaatgassen en gemorste etensresten met ons Biozone ontgeuringsapparaat. Tijdens het ontgeuren worden ook alle bacteriën in de auto gedood, hierbij reinigen wij ook de airco!

Zo ruikt uw auto na het reinigen niet alleen weer fris, maar is deze ook weer gezond!

 

Meer weten over Carwash Aqua Clean?

Prijzen Carwash Aqua Clean

 • 1: All-in-wash - €13,00
  * magic-wash + onderbodem wassen

 • 2: Magic wash - €10,50
  * wash & go + velgen reinigen + actief schuim

 • 3: Wash & go - €9,00
  * Quick-wash + hydro robot  + voorwassen

 • 4: Quick-wash - €8,00
  * wielwas + wax + wassen + drogen (geen voorbehandeling)

 • 5: Big-wash - €15,00
  pick-ups – terreinauto’s – bussen (hoger dan 2 meter of langer dan 6 meter)

Openingstijden:

Maandag  13:00 - 17:30 uur
Dinsdag  08:30 - 17:30 uur
Woensdag     08:30 - 17:30 uur
Donderdag    08:30 - 17:30 uur
Vrijdag 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag 08:30 - 17:30 uur
Zondag Gesloten